Arbeta med Sveriges säkerhet – MUST söker kryptologer och IT-säkerhetsexperter

På MUST säkerhetskontor finns en avdelning för krypto och IT-säkerhet som arbetar med den tekniska delen av informationssäkerheten. Just nu söker MUST kryptologer och experter inom IT-säkerhet, mjukvara och hårdvara till avdelningen. Vill du vara med och skydda Sveriges säkerhet?

Blivande kryptolog i början av karriären

Du kommer tillsammans med andra experter kravställa, ta fram, granska, testa och utvärdera styrkan i kryptologiska algoritmer, protokoll och system. Du har en civilingenjörs- eller masterexamen inom datateknik, matematik, teknisk fysik, eller motsvarande. Forskarutbildning, goda programmeringskunskaper och erfarenhet av mjukvaru- eller hårdvaruutveckling är meriterande. Till annons..

Kryptolog

Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet och är intresserad såväl av teoretisk kryptologi som av det praktiska hantverket. MUST låter dig utvecklas som kryptolog. Till annons.

Blivande IT-säkerhetsexpert i början av karriären

Du kommer utvärdera olika säkerhetsarkitekturer, identifiera sårbarheter, genomföra säkerhetstester och förbättra de  säkerhetskrav MUST ställer. Du är nyutexaminerad med civilingenjörs- eller masterexamen inom datavetenskap eller datateknik, alternativt motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt. Till annons.

Expert inom säker mjukvara

Du flerårig erfarenhet av arbete med säkra mjukvaror och brinner för högkvalitativ systemutveckling. Du kommer att utvärdera säkerhetsarkitekturer, identifiera sårbarheter, genomföra säkerhetstester och ställa krav på både produkter och produktutveckling. Du genomför kontinuerlig omvärldsbevakning. Till annons.

Expert på säker FPGA

Du har jobbat några år som utvecklare eller konstruktör inom FPGA-området och vill nu gå vidare och utveckla ditt intresse för säker hårdvara. Erfarenhet av systemsäkerhet inom fordons-, flyg-, järnvägs- eller telekombranschen är meriterande. Till annons.

Expert inom säker hårdvara

Du har mångårig erfarenhet av arbete med hårdvarukonstruktion och vill utveckla ditt intresse för säker hårdvara. Du har kunskaper och erfarenheter av hårdvarukonstruktion, kretskortsdesign, inklusive test och verifiering av kretskot samt erfarenhet av produktionstekniska frågor. Erfarenhet av inbyggda system, FPGA-implementationer, digital och analog konstruktion samt design av driftsäkra system är meriterande. Till annons.

≈ ≈ ≈

Om det inte passar dig just nu men du är intresserad av tjänsterna ovan eller av andra tjänster på MUST säkerhetskontor, kan du lägga in ett bokmärke på listan över lediga tjänster på MUST.

/Kim Hakkarainen

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Publicerad i Lediga jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.