Om bloggen

Detta är en blogg med sporadiska inlägg om informationssäkerhet och någon gång även om andra saker. Informationssäkerhet är ett omfattande område och jag gör inte anspråk på att täcka hela området. Jag skriver om det som intresserar mig. Länkar till alla inläggen är samlade i ett arkiv.

Twitter är mitt huvudsakliga forum för offentliga kommentarer och diskussion. Jag twittrar som @kimhak om saker på det professionella området. Återtwittringar och favorittwittrar är inte ett uttryck för min uppfattning, utan ska mer ses som att jag säger ”titta här”.

Ett twitterinlägg är begränsad till 280 tecken. I de fall det inte räcker använder jag den här bloggen. Mina uttryck på Twitter och på denna blogg är mina egna. Jag gillar sakliga inlägg, uppmuntrar upplysning och klargörande diskussion.

Jag arbetar som informationssäkerhetsspecialist. Tidigare har jag varit konsult och även arbetat med informationssäkerhet på MUST. Ett arbete som mer handlade om § än @.

linkedin_20x15Jag finns på LinkedIn.

Vad är mrpoyz? Det är ett domännamn jag haft under .net i många år. Vad det betyder känner få till, men det har något att göra med prioritering…

Bloggen Något om informationssäkerhet har utgivningsbevis. Jag är ansvarig utgivare.

/Kim Hakkarainen